Verzenden & Verzendkosten

Levertijd


Jouw VouwAuto's staan in ieder geval na akkoord op het ontwerp binnen 14 werkdagen bij jou voor de deur. Let op: vanwege drukte bij onze leverancier kan het soms zijn dat je pakket later geleverd wordt dan conform de afspraak. We proberen je bestelling in één pakket te verzenden. Bevat je bestelling artikelen met verschillende levertijden of komen de vouwplaten van verschillende leveranciers, dan kan het zijn dat de bestelling in meerdere delen verzonden wordt. Dit heeft soms invloed op de verzendkosten. Hierover wordt voor verzending telefonisch of per e-mail contact met je opgenomen.
Verzendkosten Nederland en België


Bestellingen vanaf €50,-* of meer verzenden we gratis binnen Nederland en België. Voor bestellingen onder €50,- betaal je binnen Nederland verzendkosten ( kijk voor de meest recente kosten op de website van PostNL), afhankelijk van gewicht en pakketgrootte. Voor België liggen de verzendkosten iets hoger ( kijk voor de meest recente kosten op de website van PostNL), afhankelijk van gewicht en pakketgrootte. De exacte verzendkosten zullen van tevoren duidelijk worden gecommuniceerd. *Bestelling dient in 1 keer geplaatst te worden. Prijs is inclusief BTW, orderbedrag na korting.
** Bedragen verzendkosten zijn inclusief BTW
Verzending buiten Nederland en België


Wil je de bestelling laten bezorgen in een ander land dan Nederland en België? Dat kan! Deze kosten zullen op voorhand berekend en met je gecommuniceerd worden. Buiten de EU worden eventueel invoer- of douanerechten berekend. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door het land van bezorging. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor deze kosten. Als je wilt weten in hoeverre je deze kosten moet betalen, dien je contact op te nemen met de douane van het betreffende land.